A WRX Online-ról

Köszönjük, hogy elolvasod rövid bemutatkozónkat! A WRX Online azzal a céllal indult el Szolnokon, hogy minőségi weboldalakat és webes alkalmazásokat készítsen az ügyfelei részére, Számodra! Több mint 16 éve készítünk weboldalakat, így bátran állíthatjuk, hogy fennállásunk alatt követjük a legújabb trendeket és technológiákat. Ugyan ez igaz szolgáltatásainkra is, szolgáltatóként több mint 16 éves tapasztalattal a hátunk mögött kizárólag olyan szolgáltatásokkal foglalkozunk amelyekben a legjobbak vagyunk. Általunk készült weboldaladat célszerű saját tárhely szolgáltatásunkon elhelyezni, hiszen így tudjuk a legnagyobb élmény biztosítani látogatóidnak.

Több mint másfél évtizede készítünk weboldalakat!

Weboldalad mellé elengedhetetlen a megfelelő marketing, amellyel online jelenlétedet minél több felhasználó számára eljuttatjuk, így lesz a gyönyörű weboldaladból profit termelő befektetés. Ezzel kapcsolatosan tanácsokat adunk és hirdetési kampányokat indítunk részedre, valamint a weboldalt alapvetően keresőbarát megoldásokkal készítjük.

Az online marketing legalább olyan fontos mint egy szép honlap elkészítése

Ezenkívül imádjuk a zenéket, és ezért szívügyünk az online rádiós szolgáltatások fejlesztése, kialakítása. Rádió szerver szolgáltatásunk ennek a folyamatos fejlődésnek a szüleménye, amely megbízhatóan kiszolgálja a legkülönlegesebb igényeket is. Folyamatosan új és innovatív projekteken dolgozunk amelyek a jövőben bármikor megjelenhetnek – de ez egyelőre még legyen meglepetés!

Háttértechnika

Szervereink kizárólag Intel alapú brand gépek, amelyek több nemzetközi és magyarországi adatközpontban foglalnak helyet. Nemzetközi szervereink gerinchálózata 70 Tbps összkapacitású és ennek köszönhetően rendkívüli védelmet élvez a volumetrikus DDoS támadások ellen. Magyarországi szervereink szintén DDoS védelemmel vannak ellátva.

Vélemények

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra!