Fontos változások!

Kedves VirtualPro.hu és Virtualisan.net szolgáltatótól érkezett ügyfelünk, Köszöntünk a WRX Online-nál! Kérjük, hogy olvasd végig az alábbiakat, hiszen fontos változásokat tartalmaznak a korábbiak és a jövőbeniekkel kapcsolatosan. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy a szolgáltatások továbbra is üzemelni fognak, ezeket nem érinti semmilyen változás és kiesésmentesen fognak költözni egy másik infrastruktúrára a jövőben, amelyről mindenkit egyedileg tájékoztatunk! Ezenkívül a másik legfontosabb változás, hogy innetől új befizetési adatokat kell használni átutalásnál és PayPal-nál, a régi helyekre történő befizetést nem tudjuk elfogadni, viszont a meglévő előfizetési díjak a régiek maradnak!

Új bankszámlaszámra kell utalni és az ügyfélszolgálati elérhetőségek is megváltoztak!

A befizetéshez szükséges adatok a jövőben:

Bank: OTP Bank Nyrt.
Kedvezményezett: WRX Online
Bankszámlaszám: 11745004-21451920-00000000
IBAN: HU44117450042145192000000000
SWIFT: OTPVHUHB
PayPal: [email protected]
Közlemény: Díjbekérő/Számla sorszáma

Fontos! PayPal esetén tranzakciós díjat számítunk fel, emiatt egyedi befizetési linket küldünk!

Új ügyfélszolgálati elérhetőségek

Nálunk két különböző típusú ügyfélszolgálat érhető el a jövőben. A rádió szervert bérlő ügyfeleinknek kifejezetten 24 órás ügyfélszolgálatot tartunk fenn, ezen a telefonszámon és e-mail címen kizárólag ezzel kapcsolatos kérdésekkel tudunk segíteni. Minden más kéréssel a központi ügyfélszolgálatot kell keresni, ami munkanapokon 9 órától 18 óráig elérhető.

Dedikált ügyfélszolgálat a rádiósoknak minden másra pedig központi elérhetőség!

Rádió szerver ügyfélszolgálat


Skype: bobytoo
Telefonszám: +36 30 282 1218 (24/7)
Email: [email protected]

Központi ügyfélszolgálat


Telefonszám: +36 30 886 3541 (H-P: 9-18)
E-mail: [email protected]

Infrastruktúra változás

Az összes szolgáltatást új infrastruktúrára költöztetjük, amely során nagyobb sávszélesség, nemzetközileg kibővített elérés, 15 Tbps összkapacitású hálózatra történő átállás történik. Ezzel egyidőben a szolgáltatások új IP címet kapnak, amelyre minél előbb át kell állni. A hallgatók számára még közel egy évig elérhetővé tesszük a korábbi IP címeket, de az adás továbbításához már az ÚJ címet kell használni. Domain/Host név használatával az átállás jelentősen egyszerűbb, mivel központilag kezeljük az új IP cím beállítását.

Az új IP címre való átállást célszerű minél előbb megtenni!

Online szerződés

Az aktuális jogszabályonak történő megfelelés érdekében Online módon szükséges kitölteni mindenki számára a kifejezetten internetes rádiókhoz kialakított kiegészítő szerződésünket. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk üzemeltetni a szolgáltatást, így ezt az 1 perces papírmunka nélküli lépést mindenkinek javasolunk megtenni. Ezzel kapcsolatosan e-mailben küldjük ki a tájékoztatást egyedileg.

A szolgáltatás zavartalan működéséhez Online szerződést kell kitölteni!

Extra szolgáltatások

A VirtualPro.hu-tól érkező ügyfeleink részére örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis a korábbi CentovaCast adminisztrációs felület helyett egy új, VirtualisanPontNet által fejlesztett egyedi rendszerre kerülnek, amely további kényelmi és extra szolgáltatásokat nyújt.

Érkezik: SAM Broadcaster, Adásprocesszor és még sok extra

Tekintsd át az összes kiegészítőnket a Rádió szerver szolgáltatás oldalunkon és érdeklődj személyreszabott kedvezményes áraidról ügyfélszolgálatunkon!